Brusel lidem zakazuje zbraně...

Brusel lidem zakazuje zbraně...

Vážení spoluobčané,

jistě jste zaznamenali snahu EU opět omezovat naše práva. Tentokrát hovoří o omezování držení legálních zbraní. Nenechte se prosím masírovat cenzurovanými a podplacenými médii!

Nejde pouze o zákaz držení zbraní. Teď jsou to samonabíjecí pušky, za týden to mohou být vzduchovky (ve Skotsku už jsou na povolení), pak nám mohou zakázat používat kuchyňské nože, protože jsou ostré a pak by opět mohlo přijít stanné právo. To už tu také bylo ve 40. letech minulého století a moc se nám to nelíbilo.

Nechápu, jak nám mohou naše vlády zakazovat možnost se bránit, když sami nejsou schopni nás ubránit. Kde je obrana Schengenského prostoru? Jak je možné, že tu máme najednou statisíce a miliony opálených návštěvníků, kteří pobíhají ve značkovém oblečení s moderními mobilními telefony, fotí si strategicky důležitá místa (např. nádraží, metro...) a ještě nám ukazují, že to máme spočítané. Pokračovat bych mohl dále, ale to není účelem.

Vyzývám všechny své spoluobčany, aby si nenechaly úředníky z Bruselu případně vlastní vlády omezovat vlastní právo na obranu a bezpečnost. Jak a čím by nás asi naše armáda ubránila?

Nevím, zda mocipáni z Bruselu viděli video viz. odkaz. Asi ne, protože jinak by je to snad ani nemohlo napadnout.
https://www.facebook.com/czech.WeAreHereAtHome/videos/1504725843161712/

Nebuďte prosím lhostejní, přemýšlejte, připojte se k nám a vyjádřete svůj nesouhlas podpořením evropské petice proti těmto nesmyslným restrikcím.

https://www.change.org/p/council-of-the-european-union-eu-you-cannot-stop-terrorism-by-restricting-legal-gun-ownership

Sledujte prosím na našich stránkách sekci: BRAŇTE SVÁ PRÁVA. Zde se budeme snažit zveřejňovat všechny důležité novinky.

Děkuji za pozornost. Aleš Chudoba

Důležité související odkazy:
http://gunlex.cz/clanky/hlavni-clanky/2224-otevreny-dopis-strelcum-a-majitelum-zbrani

http://echo24.cz/a/w9g3U/po-evrope-behaji-teroriste-a-brusel-lidem-zakazuje-zbrane

http://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/386741-ziskat-a-drzet-zbran-by-melo-byt-slozitejsi-reagovala-ek-na-parizske-utoky.html

http://www.novinky.cz/domaci/386748-do-iraku-putuji-stovky-tun-ceskeho-streliva.html