Stop Cecílii... a zvůli Evropského parlamentu

Stop Cecílii... a zvůli Evropského parlamentu

Dobrý den,

znovu se připojuji k panu Mgr. Černému, abych ho podpořil ve snaze zabránit EU v omezování našich práv. Učiňte tak prosím i Vy. Nenechme si dále vnucovat nesmyslné zákony od eurobyrokratů, kteří si v pátek ráno v Bruselu odpíchnou v parlamentu aby si naúčtovali cca 280 EUR za diety a pak jedou domů. Každý euro poslanec nás stojí cca 15.000 EUR měsíčně, a když odchází, tak jako padák dostává cca 1.000.000 EUR. Vadí jim utopenci, pomazánkové máslo, teď držení legálních zbraní. Co bude dál? Mohlo by přijít stanné právo. To už jsme zažili také. Nedopusťte, aby se něco podobného mohlo v budoucnu stát. Podpořte střeleckou veřejnost svým podpisem v petici za obranu našeho bezpečí.

Podívejte se prosím zde, jaký charakter mají někteří europoslanci:
http://dotsub.com/view/01ad2718-073c-474a-ac40-c7a72e199d55

Děkuji za pozornost a předávám dále slovo panu Mgr. Černému. Aleš Chudoba.

Dále dost důležité nejen pro ty, kteří mají živnost nějak spjatou s oblasti zbraní, sportovní střelce, myslivce a nebo ty, kdo vlastní zbraň z důvodů sebeobrany své i svých blízkých... Věnujte prosím pozornost následujícímu.


Výhledy všech, kdo mají cokoliv společného se zbraněmi, jsou o budouna jsou méně a méně radostnější a KAŽDÝ by si měl přečíst následující poměrně čerstvou zprávu, která dává naplno za pravdu nemalým obavám:

http://www.gunlex.cz/aktuality-strelci/pani-malmstrom-odhodila-masku/

Spojme síly. Nebuďme dále lhotejní. Nestrkejme dále hlavu do písku (tj. třeba to seberou jen těm druhým a zrovna mě to nechají...). A nehledejme rozdíly či zapomeňme všichni prosím na osobní antipatie - i ty mezi jednotlivými zájmovými skupinami... Snažme se na toto pole " společného občanského odporu" nezavlekávat nějaké v tomto ohledu velmi malicherné konkurenční zájmy a mezilidské osobní třenice... Prohrát můžeme snadno pak svorně - a všichni naráz...

Pokud se nechcete dožít nastíněných apokalyptických scénářů, udělejte alespoň jediné a ne zas tak moc složité - podepište onu nedávno odstartovanou petici. Udělaly to už v současnosti tisíce lidí a je to opravdu jediná reálná obrana proti takovým hrůzám. Lepší něco málo nyní (alespoň zkusit) udělat, než potom jen zbytečně a pozdě hořekovat. Musí nás být ale hodně, ty tisíce zatím nestačí... Jen střelců je kolem 350 tisíc. Když k tomu přičteme vyznavače airsoftu, paintballu na které by také velmi pravděpodobně také došlo… A pak také ty, co chtějí uchovat nárok na nějaký ten sebeobranný prostředek pro sebe a svou rodinu, neb by to určitě nezůstalo (tak jako v mnohých zemích směrem na Západ) jen u samotných palných zbraní. Je to opravdu obrovská masa lidí. Statisíce občanů a jejich jasná vůle, se kterou si vláda sotva může, prominutím, vytřít zadek. To už potom nemohou páni shora ignorovat. Jak ti u nás, tak i ti z Bruselu. Nedopadněme jako bezbranné ovce, takové nás totiž zřejmě chtějí mít. Je to nyní jen na nás, na nás všech. Nebojte se bránit…

Mgr. Pavel Černý

Více info na: https://www.facebook.com/TacticalTraining.cz