Je libo SIG SAUER nebo HS PRODUKT ?

Je libo SIG SAUER nebo HS PRODUKT ?

Vážení zákazníci,
tentokrát se jdeme chlubit naší širokou nabídkou nabízených zbraní. Zase jsme doplnili další SIG SAUERY do naší nabídky.

SIG SAUER - díky letité spolupráci a výrazné podpoře firmy Banzai si můžeme dovolit držet na skladě 25 ks modelů pistolí SIG SAUER. Tímto se z nás bezpochyby stala největší specializovaná prodejna značky SIG SAUER v Čechách. Nechci, aby to znělo příliš nadutě, ale my SIGy máme, my je prodáváme, my o nich něco víme a také se z nich umíme trefit. Tímto Vás zveme do našeho obchodu. Vidět tolik pistolí SIG SAUER po hromadě je jednoduše zážitek.

HS PRODUKT - díky podpoře a spolupráci s firmou Zelený Sport držíme skladem obvykle 10 modelů pistolí chorvatské značky HS PRODUKT. Tyto vynikající pistole jsou dlouhá léta známá pod názvem Springfield XD a XDM. Čistokrevná HS-ka jsou naprosto stejné pistole jako Springoše, ovšem za výrazně příznivější cenu. V této cenové kategorií hraje HS PRODUKT první ligu. Pistole vynikají perfektní ergonomií, moderním designem, ale především vynikající kvalitou zpracování. Za dva roky prodala naše prodejna více než 50 ks těchto pistolí. Počet reklamací 0.

JEN CHYTŘÍ VOLÍ KVALITU.

Děkujeme za pozornost. Team Zbraně Liberec