NA ZÁVĚR ROKU

NA ZÁVĚR ROKU

Vážení zákazníci a přátelé střeleckého sportu,
rok nám utekl jako voda a já Vám chci poděkovat za přízeň, kterou nám projevujete. Vidím to na návštěvách u mě v obchodu, telefonátech, mailech. V neposlední řadě se nám stále zvyšuje návštěvnost na webových stránkách. Je to sice šílená dřina je neustále doplňovat, ale výsledek stojí za to. Za poslední měsíc Vás bylo cca 16.000, za tento rok 119.450 návštěvníků. To je pro nás pocta, uznání, ale hlavně výzva. Nadále se budeme snažit, aby se Vám u nás líbilo.

Co je u nás nového? Probíhají drobné úpravy na našich stránkách. Máme nové rubriky NAPSALI O NÁS a SPORT, kde se můžete dovědět, jakých akcí jsme se účastnili nebo co o nás v časopisech napsali.
Neustále se snažíme rozšiřovat sortiment nabízeného zboží, kterého je spousta. Tímto bych Vás chtěl poprosit. Pokud se Vám líbí něco, co nenajdete u nás na stránkách, neváhejte nás kontaktovat. Rádi Vám toto zboží seženeme. Obvykle ho nakoupíte u nás za stejné peníze, jako u dovozce.

Tak já Vás nebudu dál týrat a ještě jednou popřeji krásné svátky a vše nejlepší do nového roku. Vaše prodejna Zbraně Liberec.